1. Inschrijven voor de Woldbergtrail (WBT) kan alleen via de daarvoor bestemde website.
 2. Deelname geschiedt op eigen risico.
 3. Afstanden: 1.5 km (kidsrun), 5 km, 15 km, 25 km, 42,2 km 
 4. De kidsrun is bedoeld voor de kinderen tot 12 jaar. Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene (meelopen)
 5. Deelname aan de 5 km vanaf 12 jaar.
 6. Deelname aan de 15 km vanaf 16 jaar.
 7. Deelname aan de 25 en de 42,2 km vanaf 18 jaar.
 8. De WBT vindt plaats in een natuurgebied en over particulier terrein. Van alle deelnemers wordt verwacht dat zij hier rekening mee houden en niet (bewust) afwijken van de aangegeven routes. Op het parcours moet soms de openbare weg worden overgestoken. Hier kunnen auto's rijden. Rond het start/finish terrein staan verkeersregelaars. Deelnemers dienen zich te houden aan aanwijzingen van ter plekke zijnde verkeersregelaars en wegwijzers maar zijn bovenal zelf verantwoordelijk voor hun eigen en elkaars veiligheid. Let op: op de routes van 15/25/42 km staan geen verkeersregelaars; kijk zelf goed uit bij het oversteken. 
 9. Betaling vindt plaats via iDEAL. Wijzigingen in de inschrijvingen kunnen tot 17 april 2024 zelf worden gedaan middels de ontvangen link in de bevestigingsmail. Gewijzigd kunnen worden: deelnemer, adres en afstand (alleen naar een kortere afstand en zonder restitutie.) Wanneer de afstand omgezet moet worden naar een langere afstand, graag mailen naar wegwerkers@start78.nl  Annuleren van de inschrijving is niet mogelijk.
 10. De deelnemer verklaart in goede gezondheid te verkeren om een zodanige tocht te ondernemen.
 11. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de tijdens het evenement opgelopen schade en/of ongevallen.
 12. Deelnemers gaan akkoord met publicatie/gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden op de Woldbergtrail Sociale media en de website van de organisatie zonder daar een vergoeding voor te claimen.
  Deelnemers gaan akkoord met het publiceren van de uitslagen via uitslagen.nl.
 13. De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden

Door inschrijving erkent de deelnemer op de hoogte te zijn van de bepalingen in dit reglement welke tevens gelden als algemene voorwaarden.