SCHRIJF JE HIER IN: INSCHRIJVEN 

 

Als het inschrijven niet lukt, is het maximum aantal deelnemers op die afstand bereikt.

 

Of scan de QR-code:  

 

Goed doel: Stichting 112 Nepal

Bij je inschrijving kun je geld doneren voor Stichting 112 Nepal. Onze sponsor Run2Day Zwolle/Eddie Sevink zet zich in voor 112 Nepal sinds de aardbeving in 2015. 112 Nepal maakt het mogelijk dat kinderen naar school kunnen, kunnen spelen en leren. Help jij mee aan dit mooie initiatief? Dank je wel!

 

Inschrijftarieven voor de Woldbergtrail 2024:  

Kidstrail:            €  3,00

5 kilometer:      €  5.00

15 kilometer:    € 10.00

25 kilometer:    € 15.00

42 kilometer:    € 20.00

  

LET OP!  Maximaal 500 inschrijvingen. De inschrijving sluit per afstand. Dit heeft te maken met de beperkte parkeermogelijkheden.

  

Controleer  hier of het inschrijven goed is gegaan.

 

 

 

Voorbereiding

Trailrunning heeft wel wat weg van de crosslopen of veldlopen die binnen de atletieksport in het winterseizoen worden georganiseerd. Bij trails zit er vaak meer variatie in de afstanden en zijn er ook langere afstanden. De Woldbergtrail heeft afstanden voor ieder wat wils; beginnend, gevorderd en voor alle leeftijden.

Lopers in een cross of veldloop gebruiken vaak spikes, met wat langere punten voor goede grip, maar bij trailrunning zijn trailschoenen minder belastend voor de voeten maar geven toch veel grip op de ondergrond. Voor de 5 en eventueel de 15 kilometer kunnen lopers volstaan met gewone hardloopschoenen. Voor de langere afstanden zijn (hybride) trailschoenen een aanrader.