Schrijf hier in: INSCHRIJVEN of via de QR-code

 

 

Inschrijven kan tot 21 april 11:00 uur

 

Geen na-inschrijving op 22 april.

 

Inschrijftarieven voor de  Woldbergtrail 2023:  

 

Kidsrun:            €  3,00

5 kilometer:      €  5.00

15 kilometer:    € 10.00

25 kilometer:    € 15.00

50 kilometer:    € 20.00

 

NB.: De 50 km bestaat uit 2 ronden van 25 km met veel klimmetjes en voldoende hoogtemeters. 

 

LET OP! Voor de 15 km kunnen maximaal 200 deelnemers inschrijven, voor de andere afstanden geldt een maximum van 150 deelnemers. In totaal kunnen er 500 deelnemers inschrijven.

 

De kidsrun is bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene (meelopen) 

 

 Controleer --> hier of het inschrijven goed is gegaan 

 

 

 

Voorbereiding

Trailrunning heeft wel wat weg van de crosslopen of veldlopen die binnen de atletieksport in het winterseizoen worden georganiseerd. Bij trails zit er vaak meer variatie in de afstanden en zijn er ook langere afstanden. De Woldbergtrail heeft afstanden voor ieder wat wils; beginnend, gevorderd en voor alle leeftijden.

Lopers in een cross of veldloop gebruiken vaak spikes, met wat langere punten voor goede grip, maar bij trailrunning zijn trailschoenen minder belastend voor de voeten maar geven toch veel grip op de ondergrond. Voor de 5 en eventueel de 15 kilometer kunnen lopers volstaan met gewone hardloopschoenen. Voor de langere afstanden zijn (hybride) trailschoenen een aanrader.